VH Masters!!

Lördagen den 2 maj var det dags för Viktor Hanson mästerskapen i gäddfiske, det var jag och Tobbe i min båt, och Micke och Fredrik i den andra. Efter att ha förlorat med en ynka centimeter i team tävlingen var jag tok taggad inför denna dag, det var helt enkelt dags för revansh. Vi åkte åt varsitt håll och mot varsin stor vassvik och hoppades på det bästa.

Förmiddagen var en besvikelse med endast 4-1 till oss i Lindern. Vi ringde upp grabbarna och bestämde att vi skulle grilla korv på en ö i närheten. Vi konstaterade att gäddan lekte och att det nog blir svårt att vinna över Tobbe som låg först i den ena tävlingen av två, med en gädda på 87cm.

Mätta och belåtna fortsatte vi våran jakt efter fisken, vi testade allt, grynnor och vassar, grunt och djupt, men inget nånstans. Vi bestämde oss för att testa en vik vi aldrig varit i förut men som Micke tidigare under dagen tappat fisk.
Jaaaa, här var dom, helt galna och högg på allt. Gädda efter, eller på i varannat kast och dom andra kasten fick man gräs på kroken eftersom dom stod så grunt. Det var helt sjukt, 20!!! st fick vi på en fläck som var 30x30 meter. När dagen var slut stod jag som segrare i antal gäddor med 14st, Tobbe 10st, och dom andra typ tre var. Men det bästa på hela dagen var när Tobbe stänkte upp en utlekt fisk på 8.6kg och 106cm lång. Därmed satte han grabbarna på plats och även höjde sitt PB med 3.6kg!!!! Snacka om höjning. Priset för våran seger blev 12 öl var, men det bästa var att det var en överlägsen seger över dom andra, hehe!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

I höst kör vi en tävling till, ser fram emot det.

Skitfiske // Jocke

Kommentarer
Postat av: tobbe

en helt fantastisk fiske dag, kommer bli svår att toppa! snart är jag om dig jocke :)

2009-05-03 @ 21:56:46
Postat av: MoS

Bra rapport!

2009-05-04 @ 06:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0